Forum Δημόσιας Διαβούλευσης

//Forum Δημόσιας Διαβούλευσης
Forum Δημόσιας Διαβούλευσης2018-10-15T16:39:47+00:00
You need to log in to create posts and topics.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ης ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1ης   ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ

Το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα να επισκεφτεί τη Διαδικτυακή Πύλη  <<Προμηθεύς>> του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (http://www.promitheus.gov.gr) και μέσω του συνδέσμου  ΄΄ Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις Δημόσιων Συμβάσεων ΄΄ να συμμετάσχει στην 1η Δημόσια Διαβούλευση των Τεχνικών Προδιαγραφών για  ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ. Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας (http://www.nosokomeiokalamatas.gr)

Τα σχόλια των ενδιαφερομένων οικονομικών φορέων αναρτώνται αυτούσια στην ηλεκτρική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ με την επιλογή  << Καταχώρηση Σχολίου >>. Η διάρκεια της Διαβούλευσης ορίζεται για το χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ.

Το Νοσοκομείο δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση αυτών με αντικειμενικά κριτήρια, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των οικονομικών φορέων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Στο παρόν επισυνάπτονται οι Τεχνικές Προδιαγραφές.

 

                                                ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΘΕΜΑΤΩΝ

 

Α/Α

                                                              ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

1

Επιθέματα αποστειρωμένα αφρώδη διαρκούς απελευθέρωσης δραστικής ουσίας με αναλγητική δράση. Μη κολλητικά.

α

10x10  ± 2 cm , Σχήμα τετράγωνο

 β

15x15  ± 2 cm,  Σχήμα τετράγωνο

γ

20x20  ± 2 cm,  Σχήμα τετράγωνο

2

Επιθέματα αποστειρωμένα αλγηνικά αντιμικροβιακά με άργυρο ή αργυρούχο σουλφαδιαζίνη και κυτταρίνη,  που να συνδυάζει μεγάλη απορροφητικότητα, αντιμικροβιακή δράση και υψηλή συνοχή. Μη κολλητικά. Σχήματος Κορδονιού 2cm (± 1cm) X 45cm (±5cm)

3

Επιθέματα από πλέγμα πολυεστέρα εμποτισμένα με υδροκολλοειδές με άργυρο ή αργυρούχο σουλφαδιαζίνη (η περιεκτικότητα του αντιμικροβιακού παράγοντα να αποδεικνύεται). Με παραφίνη και υψηλή περιεκτικότητα σε SSD (> 1mg/cm2). 10cm Χ 10cm ± 2cm

4

Επιθέματα από πλέγμα πολυεστέρα εμποτισμένα με υδροκολλοειδές με άργυρο ή αργυρούχο σουλφαδιαζίνη (η περιεκτικότητα του αντιμικροβιακού παράγοντα να αποδεικνύεται). Με βαζελίνη και άργυρο ( < 1mg/cm2 ).    10cm Χ 10cm ± 2cm

5

LEUKOSTRIP 12 X 100 ΠΕΡΙΠΟΥ

6

Αφρώδη επιθέματα αποστειρωμένα υδροπολυμερή. Το επίθεμα να φέρει εξωτερική ημιπερατή μεμβράνη και να έχει υψηλή συγκράτηση που να μην επιτρέπει την διαρροή εξιδρώματος δια μέσω της μεμβράνης, στο περιβάλλον υπό συνθήκες πίεσης. Το απορροφητικό αφρώδες τμήμα του επιθέματος, κατά την απορρόφηση του εξιδρώματος να εκτείνεται έτσι ώστε να είναι σε άμεση και συνεχή επαφή με τα τοιχώματα του έλκους. Αυτοκόλλητο με  περιμετρικό κολλητικό από φυσικά υποαλλεργικά υλικά. Το απορροφητικό αφρώδες τμήμα να έρχεται σε απευθείας επαφή με το έλκος χωρίς την παρεμβολή άλλων στρωμάτων. 18cm Χ 28cm ± 2 cm

7

Επιθέματα αφρώδη με άργυρο κατανεμημένο μόνο στο πλέγμα, λιπιδοκολλοειδούς τεχνολογίας αυτοκόλλητα με περιμετρικό υποαλλεργικό κολλητικό. Το επίθεμα να φέρει εξωτερική ημιπερατή μεμβράνη και να έχει υψηλή συγκράτηση που να μην επιτρέπει την διαρροή εξιδρώματος δια μέσω της μεμβράνης, στο περιβάλλον υπό συνθήκες πίεσης.  Χωρίς τοπικό αντιβιοτικό για μεσαία έως και υψηλή ποσότητα εξιδρώματος. 15cm X 20cm , οβάλ  ± 2 cm

8

Αυτοπροσκολλούμενο,  αδιάβροχο επίθεμα, με νησίδα και επίστρωση μαλακής σιλικόνης, τριών απορροφητικών στρωμάτων από αφρώδες, βισκόζη, πολυεστέρα, με ειδικές εγκοπές (Υ) στο απορροφητικό τμήμα, ιδιαίτερα εκτατό για κάλυψη δύσκολων περιοχών με κινητικότητα. 16cm x 20cm οβάλ ± 2cm

9

Αυτοπροσκολλούμενο επίθεμα με επίστρωση μαλακής σιλικόνης σε όλη τη επιφάνεια, εκτατό, με  περιθώριο, τριών απορροφητικών στρωμάτων αφρώδους, βισκόζης, πολυεστέρα, αδιάβροχο, με ειδικές εγκοπές στο απορροφητικό τμήμα ώστε να είναι εκτατό όταν απαιτείται κατά την χρήση του για κάλυψη δύσκολων περιοχών με κινητικότητα. 13,5cm x 16,5cm οβάλ ± 2cm

10

Επίθεμα τραχειοστομίας από πολυουρεθάνη υδρόφιλη μεμβράνη, ειδική για την συγκράτηση υγρών, να είναι απολυμαντικές και υδατικές και να μην διαλύονται (ΜΕΘ)

 Διαστάσεις: 10Χ10 cm

11

Επίθεμα φτερνών μη κολλητικά από πολυουρεθάνη, μ.χ., αποστειρωμένα, για την πρόληψη κατακλίσεων (ΜΕΘ)

12

Επίθεμα διαφανές από πολυουρεθάνη, ανθεκτικό, διαπερατό από υδρατμούς του δέρματος και το O2 με υποαλλεργική κόλλα, μη διαπερατή από βακτήρια και υγρά. Αποστειρωμένο, μίας χρήσεως, 9-10 cm x 12 cm περίπου (ΜΕΘ)

13

Επιθέματα κρυοθεραπείας για την κρυοθεραπεία CHATTANOOGA Col Pac HYDROCOLLATOR MODEL C-2, διαστάσεων:  50Χ30

 

14

Επιθέματα κρυοθεραπείας για την κρυοθεραπεία CHATTANOOGA Col Pac HYDROCOLLATOR MODEL C-2, διαστάσεων:  30Χ35

 

15

Στηρικτικό πολλαπλών χρήσεων από νοσοκομειακή σιλικόνη σε συνδυασμό με αφρώδες υλικό για την πτέρνα, χωρίς latex, ακτινοπερατό, μη αγώγιμο, με διετή εγγύηση

 Διαστάσεων: 180 Χ 100 Χ 70mm

 

16

Αιμοστατικό και στεγανοποιητικό επίθεμα  που να ενδείκνυται για χρήση στη χειρουργική (για ανοιχτές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις). Όλα τα ανωτέρω να αποδεικνύονται σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσεως, ή δημοσιευμένες μελέτες, ή άλλους τεχνικούς φακέλους και όχι προϊοντικά διαφημιστικά φυλλάδια

 

17

Επίθεμα επιπωματισμού (EPISTAXIS NASAL DRESSING WITH STRING) size (10,00x1,50x2,50cm), για χρήση σε ρινορραγία

 

18

Αντλία αρνητικής πίεσης, μιας χρήσης, θεραπείας πάνω από 5 ημέρες, χωρίς κάνιστρο, με βάρος μικρότερο από 150gr. (Φορητή συσκευή). Η ροή της αντλίας να είναι συνεχόμενη από 20mm/Hg - 80mm/Hg.

 

19

Επιθέματα συμβατά με την αντλία αρνητικής πίεσης (είδος 18)

Χαρακτηριστικά Αναλωσίμων Επιθεμάτων:

·         Να απορροφούν το εξίδρωμα χωρίς να χρειάζεται κάνιστρο μέχρι και 300ml ανά εβδομάδα θεραπείας.

·         Να φέρουν σιλικονούχο κολλητικό στρώμα επαφής με το τραύμα. Φέρουν στεγανό και αρχιτεκτονικά σχεδιασμένο στρώμα το οποίο διατηρεί την παροχή αρνητικής πίεσης στη βάση του επιθέματος.

·         Να φέρουν υπεραπορροφητικό στρώμα που αποτελείται από υπεραπορροφητικούς κρυστάλλους ενσωματωμένους σε ίνες.

·         Να φέρουν πολυουρεθανικό φιλμ το οποίο παρέχει υψηλή εξάτμιση της υγρασίας από το επίθεμα, εξασφαλίζοντας την μη- βαριά και υγρή κατάσταση του επιθέματος.

·         Το φιλμ να είναι αδιαπέραστο στον αέρα εξασφαλίζοντας την ομαλή και συνεχή παροχή αρνητικής πίεσης.

·         Το φιλμ να είναι αδιάβροχο και αδιαπέραστο από βακτήρια και να φέρει δευτερεύοντες ταινίες συγκόλλησης για υποστήριξη του επιθέματος.

·         Να φέρει παχύ σωλήνα με λεπτή εσωτερική διάμετρο καθιστώντας τον δύσκαμπτο για την ομαλή κίνηση του αέρα στο εσωτερικό του.

·         Να φέρει φίλτρο εντοπισμένο κάτω από την θύρα σύνδεσης με το επίθεμα εξασφαλίζοντας την μη παλινδρόμηση υγρών και βακτηρίων στην αντλία.

·         Να φέρει σύνδεσμο σύνδεσης και αποσύνδεσης από την αντλία για την διευκόλυνση του ασθενή.

·         Να είναι διακριτικό και ελαφρύ παρέχοντας στον ασθενή μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

·         Κάθε συσκευασία περιέχει ταινίες στερέωσης για την επίτευξη της σφράγισης καθώς και 2 επιθέματα για εβδομαδιαία θεραπεία και να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του επιθέματος στις πιο κάτω διαστάσεις για χρήση ανάλογα με την έκταση του τραύματος / πληγής:

α) 10Χ30 cm   ± 2cm

β) 15Χ15 cm   ± 2cm

γ) 15Χ20 cm   ± 2cm

δ) 10Χ20 cm   ± 2cm

ε) 20Χ20 cm   ± 2cm

στ) 10Χ40 cm   ± 2cm

ζ) 15Χ30 cm   ± 2cm

η) 25Χ25 cm   ± 2cm

 

 

20

Προστατευτικό επίθεμα οφθαλμών, για αποφυγή της ξήρανσης, τον περιορισμό των εκδορών του κερατοειδούς, κατά την διάρκεια γενικής αναισθησίας, καταστολής ή άλλης παρόμοιας διαδικασίας. Με διαφανή θυρίδα, να ανοίγει από κάτω προς τα πάνω. Να σταλεί δείγμα.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν γνώση των τεχνικών προδιαγραφών από τον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)  (http: http://www.promitheus.gov.gr)  ---- Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις Δημοσίων Συμβάσεων ----- Αναζήτηση της Διαβούλευσης με τον Μοναδικό Κωδικό:2024DIAB28953