Forum Δημόσιας Διαβούλευσης

//Forum Δημόσιας Διαβούλευσης
Forum Δημόσιας Διαβούλευσης2018-10-15T16:39:47+00:00
You need to log in to create posts and topics.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ης ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα να επισκεφτεί τη Διαδικτυακή Πύλη  <<Προμηθεύς>> του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (http://www.promitheus.gov.gr) και μέσω του συνδέσμου  ΄΄ Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις Δημόσιων Συμβάσεων ΄΄ να συμμετάσχει στην 1η Δημόσια Διαβούλευση των Τεχνικών Προδιαγραφών για  ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας (http://www.nosokomeiokalamatas.gr)

Τα σχόλια των ενδιαφερομένων οικονομικών φορέων αναρτώνται αυτούσια στην ηλεκτρική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ με την επιλογή  << Καταχώρηση Σχολίου >>. Η διάρκεια της Διαβούλευσης ορίζεται για το χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ.

Το Νοσοκομείο δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση αυτών με αντικειμενικά κριτήρια, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των οικονομικών φορέων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Στο παρόν επισυνάπτονται οι Τεχνικές Προδιαγραφές.

 

                  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ- ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»

 

A.     ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

1.      ΠΟΛΥΒΡΥΣΑ – MANIFOLD - Πολύβρυσα τύπου Manifold για στεφανιογραφία ή αγγειοπλαστική χαμηλών και υψηλών πιέσεων. - Να είναι κατασκευασμένα από διαφανές υλικό υψηλής στεγανότητας ώστε να μην παρουσιάζουν διαρροή κατά τη χρήση τους. - Να διατίθενται με 2 ή 3 στρόφιγγες, δεξιόστροφα με εργονομικούς διακόπτες on/off και στρόφιγγα luer lock με σύριγγα έγχυσης

 

2.      ΘΗΚΑΡΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΟ ΣΩΛΗΝΙΣΚΟ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Να είναι εύχρηστα, ατραυματικά χωρίς να δημιουργούν τριβές. Να μην μετατοπίζονται. Να έχουν διάμετρο 6 έως 14 Fr και μήκος 11 εκ. και να είναι από TEFLON.

 

3.      ΥΔΡΟΦΙΛΑ ΘΗΚΑΡΙΑ ΑΡΤΗΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ

Ειδικά θηκάρια για την ασφαλή προσπέλαση της κερκιδικής αρτηρίας. Nα διαθέτουν ανθεκτική υδρόφιλη κάλυψη Μ coat ώστε να εξασφαλίζεται η ατραυματική πρόσβαση στην κερκιδική αρτηρία χωρίς τον κίνδυνο σπασμού και πόνου κατά την είσοδο, έξοδο αντίστοιχα. Να διαθέτουν διαστολέα, οδηγό σύρμα 0,021'' ή 0,025'' και βελόνα εισαγωγής απλή και τύπου abbocath καθώς επίσης ειδική αιμοστατική βαλβίδα και παράπλευρο σωλήνα.
Να διατίθενται σε μήκη 10,16 και 25cm

 

4.      ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ Να είναι 5F και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθετηριασμό είτε της αριστερής είτε της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.

 

5.      ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ Να είναι 6F και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθετηριασμό είτε της αριστερής είτε της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.

 

6.      Σεντόνι μηριαίας στεφανιογραφίας 240 Χ 330 cm με τέσσερις αυτοκόλλητες οπές, διαφανές  πλευρικά, ενισχυμένο και απορροφητικό γύρω από τις οπές, απορροφητικό σε όλη την υπόλοιπη επιφάνεια.

 

7.      ΣΕΤ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΟΥ (το σετ να περιέχει και βελόνες παρακέντησης)

 

8.      Συνδετικά χαμηλών πιέσεων. Με απολήξεις male-female luer lock ευρέως αυλού μήκους  2 m.

 

9.      Συνδετικά υψηλών πιέσεων 1200 psi με απολήξεις male-female luer lock ευρέως αυλού μήκους  2 m.

 

10.  ΟΔΗΓΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΗΠΑΡΙΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΥΘΕΑ ΚΑΙ ΚΥΡΤΑ μήκος 260 εκ. διάμετρος 0.025" έως 0.038".

11.  ΕΙΔΙΚΟΙ ΥΔΡΟΦΙΛΟΙ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ 150 - 180cm.

Να είναι κατασκευασμένοι από ενιαίο υπερελαστικό πυρήνα κράμματος Νικελίου-Τιτανίου (Nitinol), για αντοχή στο τσάκισμα και ανταπόκριση άκρου 1 προς 1. Να διαθέτουν άκρο με μνήμη του σχήματός του, στρογγυλεμένο, ευέλικτο και ατραυματικό και ειδικό ακτινοσκιερό εξωτερικό κάλυμμα από ΄΄Μ΄΄ υδρόφιλο πολυμερές πολυουρεθάνης, σε όλο το μήκος του σύρματος, για την ασφαλή και ατραυματική καθοδήγησή τους μέσα από ασβεστωμένα και με δύσκολες ανατομίες (ελικωμένα) αγγεία, καθώς και την αποφυγή διάτρησης αυτών (perforation).
Η υδρόφιλη ιδιότητα των συρμάτων να είναι αποτέλεσμα χημικής επεξεργασίας εφαρμοσμένη με μοριακή ένωση στην επιφάνεια του υλικού και όχι απλή επίστρωση αυτού, έτσι ώστε να μην γίνονται κολλώδη και δύσχρηστοι και να αντέχουν σε χρονοβόρες διαδικασίες.
Να διατίθενται σε μήκη 150, 180 cm και όλες τις διαμέτρους από 0.018΄΄, 0.025΄΄, 0.032΄΄, 0.035΄΄ και 0.038΄΄. Να διαθέτουν ευθύ ή κεκαμμένο άκρο (τύπου J) καθώς επίσης και διαφορετικά μήκη εύκαμπτου άκρου 3, 5 και 8cm.

 

12.  ΕΙΔΙΚΟΙ ΥΔΡΟΦΙΛΟΙ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ 260cm.

Να είναι κατασκευασμένοι από ενιαίο υπερελαστικό πυρήνα κράματος Νικελίου-Τιτανίου (Nitinol), για αντοχή στο τσάκισμα και ανταπόκριση άκρου 1 προς 1. Να διαθέτουν άκρο με μνήμη του σχήματός του, στρογγυλευμένο, ευέλικτο και ατραυματικό και ειδικό ακτινοσκιερό εξωτερικό κάλυμμα από ΄΄Μ΄΄ υδρόφιλο πολυμερές πολυουρεθάνης, σε όλο το μήκος του σύρματος, για την ασφαλή και ατραυματική καθοδήγησή τους μέσα από ασβεστωμένα και με δύσκολες ανατομίες (ελικωμένα) αγγεία, καθώς και την αποφυγή διάτρησης αυτών (perforation).
Η υδρόφιλη ιδιότητα των συρμάτων να είναι αποτέλεσμα χημικής επεξεργασίας εφαρμοσμένη με μοριακή ένωση στην επιφάνεια του υλικού και όχι απλή επίστρωση αυτού, έτσι ώστε να μην γίνονται κολλώδη και δύσχρηστοι και να αντέχουν σε χρονοβόρες διαδικασίες.
Να διατίθενται σε δύο τύπους standard και stiff. Να διατίθενται σε μήκη 260cm και όλες τις διαμέτρους από 0.018΄΄,0,020'', 0.025΄΄, 0.032΄΄, 0.035΄΄ και 0.038΄΄. Να διαθέτουν ευθύ ή κεκαμμένο άκρο (τύπου J) καθώς επίσης και διαφορετικά μήκη εύκαμπτου άκρου 3, 5 και 8 cm.

 

13 & 14. ΟΔΗΓΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΕFLON

 

Να διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία: διαμέτρων: από 0.025" έως 0.038". μήκους: από 120 cm έως 260 cm. άκρου: ευθέα, τεθλασμένα 1,5 mm, 3 mm, 6 mm, 15 mm. τύπου στυλεού: σταθερός και κινητός. Να αποτελούνται από εσωτερικό στυλεό, περιελιγμένο με σύρμα. Τα μεταλλικά τους μέρη να είναι κατασκευασμένα από χειρουργικό χάλυβα και η εξωτερική τους επιφάνεια να διαθέτει επικάλυψη Teflon, ηλεκτροστατική ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος απολέπισης ή παραμόρφωσης για την ασφάλεια του ασθενούς.

 

15. ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Καλύμματα ακτινοπροστατευτικού παραπετάσματος, ορθογώνια

Να είναι αποστειρωμένα, μιας χρήσης, διαστάσεων 120Χ120 cm περίπου, με λάστιχο περιμετρικά, latex free, DEHP free.

 

16. ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΛΟΥΟΡΟΣΚΟΠΙΟΥ

   Καλύμματα Φλουοροσκοπίου  με λάστιχο, διαστάσεων 50Χ50 cm

 

17. ΣΥΡΙΓΓΑ SOCOREX ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σύριγγα SOCOREX ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΕ LUER-LOCK, 10 ml, με STOPPER

 

B.      ΥΛΙΚΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

 

18. ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ – ΚΙΤ - Αιμοστατική βαλβίδα με μηχανισμό πίεσης διπλού αυλού με πλαϊνό σωληνίσκο 20 εκ και σύνδεσμο τριπλού αυλού. - Το σύστημα να λειτουργεί με πίεση ή περιστροφή - Η συσκευασία να περιλαμβάνει μια αιμοστατική βαλβίδα, έναν περιστροφέα σύρματος και έναν εισαγωγέα.

 

19.  ΟΔΗΓΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΚΛΗΡΑ ΥΔΡΟΦΙΛΑ

Να είναι πολύ υψηλής σκληρότητας διαμέτρου 0.014" με κεντρικό πυρήνα από ανοξείδωτο ατσάλι, μέχρι το άκρο του σύρματος (core to tip) με εύκαμπτο άκρο. Να παρέχει ιδιαίτερα σημαντική υποστήριξη για την προώθηση του stent σε δύσκολα προσβάσιμες στεφανιαίες στενώσεις λόγω ελικώσεων ή και ύπαρξη σημαντικού βαθμού αποτιτανώσεων.

 

20.  ΟΔΗΓΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΗΜΙΣΚΛΗΡΑ ΥΔΡΟΦΙΛΑ

α) Να διατίθενται σε μήκη 180 εκ. και 300 εκ. Να έχουν πυρήνα από ατσάλι. Να διαθέτουν υψηλή προσπελασιμότητα και οδηγησιμότητα.

β) Να διατίθενται σε μήκη 180 εκ. και 300 εκ. Να έχουν πυρήνα από nitinol. Να διαθέτουν υψηλή προσπελασιμότητα και οδηγησιμότητα.

 

21.  ΟΔΗΓΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΑ ΥΔΡΟΦΙΛΑ

α) Να διατίθενται σε μήκη 180 εκ. και 300 εκ. Να έχουν πυρήνα από ατσάλι. Να διαθέτουν υψηλή προσπελασιμότητα και οδηγησιμότητα.

β) Να διατίθενται σε μήκη 180 εκ. και 300 εκ. Να έχουν πυρήνα από nitinol. Να διαθέτουν υψηλή προσπελασιμότητα και οδηγησιμότητα.

 

22.  ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΠΑΛΟΝΙΟΥ ΥΨΗΛΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΜΕ ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ - Να διατίθεται τύπος μανομέτρου για τουλάχιστον 20 atm. - Να περιλαμβάνεται βαλβίδα, μεταλλικός εισαγωγέας σύρματος αγγειοπλαστικής και περιστροφέας.

 

23.  ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΘΡΟΜΒΟΥ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟΣ α. Καθετήρας αναρρόφησης θρόμβου για χρήση σε στεφανιαία αγγεία και σε φλεβικά μοσχεύματα. β. Να διατίθεται με εσωτερικά αφαιρούμενο σύρμα στήριξης του καθετήρα (corewire), έτσι ώστε να προσδίδει στον καθετήρα άριστη προωθητικότητα και βέλτιστη πλοήγηση. γ. Να διατίθεται σε 2 εκδόσεις, συμβατός με 6 Fr και 7 Fr οδηγό καθετήρα. δ. Ο καθετήρας να διαθέτει μεγάλο εσωτερικό αυλό στο άπω τμήμα του ≥3.0 Fr (συμβατό με 6 Fr οδηγό καθετήρα), και ≥3.6 Fr (συμβατό με 7 Fr οδηγό καθετήρα). ε. Να είναι συμβατός με οποιοδήποτε οδηγό σύρμα αγγειοπλαστικής διαμέτρου .014’’.

 

24.  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΜΟΣΤΑΣΗΣ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ – ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ - Σύστημα αιμόστασης βραχιονίου κερκιδικής με έλεγχο της αποσυμπίεσης με βαλβίδα πίεσης. - Να διαθέτει βαθμονομημένη ένδειξη για την αναγνώριση της ασκούμενης πίεσης.

 

25.  ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΜΕ ΥΔΡΟΦΙΛΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ - Να διατίθενται σε μεγέθη 5-9 F - Να διατίθενται σε όλους τους τύπους καμπυλότητας - Να διαθέτουν μεγάλο εσωτερικό αυλό - Να έχουν υψηλή οδηγησιμότητα και υποστηρικτική ικανότητα και να μην δημιουργούν τριβές.

 

26.  ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ PEBAX - Να διατίθενται σε μεγέθη 5-9 F - Να διατίθενται σε όλους τους τύπους καμπυλότητας - Να διαθέτουν μεγάλο εσωτερικό αυλό - Να έχουν υψηλή οδηγησιμότητα και υποστηρικτική ικανότητα και να μην δημιουργούν τριβές.

 

 

27.  ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ MOTHER AND CHILD RAPID EXCHANGE - Καθετήρας τεχνικής mother and child και τύπου RX. - Το απώτερο σώμα του καθετήρα να έχει μήκος > 20 cm. - Να διαθέτει ακτινοσκιερό δείκτη.

 

28.  ΕΝΔΟΑΟΡΤΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ – ΜΠΑΛΟΝΙΑ - Με αισθητήρα οπτικής ίνας όπου να μπορεί να λαμβάνει καλύτερη ποιότητα πληροφοριών αρτηριακής πίεσης συντομότερα, μεταδίδοντας υψηλής ευκρίνειας σήμα αρτηριακής πίεσης από την αορτή στην αντλία άμεσα και γρηγορότερα από κάθε συμβατικό μπαλόνι. - Τα ενδοαορτικά μπαλόνια πρέπει να προσφέρονται με πλήρη σετ εισαγωγής ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν με ή χωρίς θηκάρι. - Επιθυμητό είναι στο σετ να περιλαμβάνονται δυο σύρματα εισαγωγής καθώς επίσης και δεύτερο θηκάρι με παράπλευρη παροχή για λήψη δείγματος αρτηριακού αίματος. Να προσφέρονται με όγκο αεροθαλάμου 30 CC & 40 CC για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασθενή με διαφορετικό ύψος. Να είναι συμβατά με την ενδοαορτική αντλία του εργαστηρίου.

 

29.  ΟΔΗΓΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΥ RUN-THROUGH

Συρμάτινος οδηγός διπλού πυρήνα που αφορά την άμεση ένωση δύο διαφορετικών μετάλλων κράμα νικελίου-τιτανίου στο απόμακρο άκρο του και ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη PTFE στο υπόλοιπο σώμα του σύρματος. Έτσι, το άκρο από Ni-Ti θα έχει υψηλή ανθεκτικότητα, εξαιρετικό έλεγχο και ευελιξία, ελεύθερο από τσακίσματα. Τα 10mm του απόμακρου άκρου του να παρέχουν τη δυνατότητα μορφοποίησης, να διαθέτει την πατενταρισμένη υδρόφιλη επικάλυψη M-coat στα 25cm του άκρου του, εκτός από το tip, ώστε να επιτρέπει μαλακούς χειρισμούς, ακόμη και σε ελικώδεις βλάβες με απόλυτη ασφάλεια. Διάμετρος σύρματος 0,014, μήκος 180cm, 10mm εύκαμπτο άκρο, 3 cm ακτινοσκιερό άκρο από σπείραμα πλατίνας στο distal τμήμα.

 

30. ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΦΙΛΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

ΣΕ ΜΗΚΗ 135 ΚΑΙ 150CM

Οι μικροκαθετήρες να έχουν τεχνολογία περιστροφικής προώθησης έως και 10 φορές ανά κατεύθυνση. Να διαθέτουν: Ακτινοσκιερό, ατραυματικό, κωνικό άκρο – Πλέξη πεπλατυσμένων μεταλλικών ινών SHINKA-Shaft σε δύο τύπους 10 ή14 Braided Wires με τεχνολογία ACTONE - Δομή: Άκρο:1.3Fr- Μήκη : 135, 150 cm. Να διατίθενται σε δύο τύπους διαστάσεων: Από 2.8Fr στα 2.6Fr και2.9Fr στα 2.1Fr

 

31. ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΕ ΥΔΡΟΦIΛΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ Η ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΣΒΕΣΤΩΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ.

Μικροκαθετήρας με υδρόφιλη επικάλυψη τύπου Μ ειδικά σχεδιασμένος για τις δύσκολες ανατομικά ή και χρόνια επασβεστωμένες βλάβες των στεφανιαίων αγγείων.

32.ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Μικροκοκαθετήρες που να διαθέτουν περιέλιξη 11 συρμάτων προοδευτικά μειωμένης διαμέτρου, προσφέροντας ευελιξία και αυξημένη προωθητικότητα. Διαθέτουν

ενσωματωμένο άκρο χαμηλού προφίλ εισόδου (0.018'') και ακτινοσκιερό δείκτη 2mm. Να φέρουν υδρόφιλη επικάλυψη HydroPass. Να προσφέρονται σε δύο τύπους με

προφίλ 2.4Fr και με προφίλ 2.1Fr και σε δύο μήκη 135cm και 150cm.

 

33.ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΟΛΙΚΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ 1,7 FR

Μικροκαθετήρας ολικών αποφράξεων 1,9 Fr με λεπταινόμενο πλήρως ακτινοσκιερό ατραυματικό άκρο, εξαιρετικά χαμηλού προφίλ 0.016’’. Να φέρει εσωτερική πλέξη πεπλατισμένων συρμάτων & υδρόφιλη επικάλυψη, τόσο για την διατήρηση του αρχικού σχήματος του, όσο και για άριστη προωθητικότητα ειδικά σε πλάγιους κλάδους. Να ιατίθεται σε μήκη 135, 150 & 162 cm.

 

34.ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ OVER THE WIRE ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Καθετήρας διπλής πρόσβασης αγγείων με δύο OTW αυλούς, και οβάλ σχεδιασμό στο άπω τμήμα.

Δυνατότητα εξόδου του οδ. Σύρματος από τρία σημεία στο άκρο (tip), στα 8mm και στα 12mm σε αντιδιαμετρική διάταξη. Να διαθέτει ακτινοσκιερούς δείκτες στα άκρα σε όλες τις εξόδους.

Να υπάρχει η δυνατότητα παγίδευσης μπαλονιού μέσα από 6F οδηγό καθετήρα.

 

35.ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΓΩΝΙΩΤΟΥ ΑΚΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Μικροκαθετήρας γωνιωτού άκρου για σύμπλοκες βλάβες και δύσκολη ανατομία. Να διαθέτει υδρόφιλη επικάλυψη στα περιφερικά 80cm. Να προσφέρεται με γωνία 45°, 90° και 120° και σε μήκη 130cmκαι 150cm

 

36. ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ, ΜΕ ΣΤΥΛΕΟ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ

Μικροκαθετήρας RX και OTW διπλού αυλού, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση δύο οδηγών

συρμάτων για προηγμένες τεχνικές, όπως subintimal anchor, side branch protection, side branch access, through stent struts, reverse wire. Να διαθέτει στυλεό σε όλο του το μήκος, ακτινοσκιερές σημάνσεις σε κάθε σημείο εξόδου των οδηγών συρμάτων και να επιτρέπει την παγίδευση του μπαλονιού μέσα σε οδηγό καθετήρα 6Fr. Θα προτιμηθεί αυτός με την περισσότερο ενισχυμένη και μεταβαλλόμενη προωθητικότητα.

37. ΟΔΗΓΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 0,014'',

Να είναι κατασκευασμένο από DURASTEEL, με άκρο καλυμμένο από πολυμερές και να έχει διάφορα επίπεδα σκληρότητας.

 Να είναι υδρόφιλοι και υδρόφοβοι από πυρήνα ελαστίνης & νιτινόλης.

Να διατίθενται με ή χωρίς marker στα 4,5cm και με ευθύ ή κυρτό σχήμα άκρου. Βάρους 0,4 – 0,9g.

 Μήκος σύρματος 190 cm & 300 cm.

 

38.ΟΔΗΓΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΥΡΗΝΑ

ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ SLIP COAT, 40CM, ΜΕ 3D ΡΟΠΗ.

Οδηγά σύρματα αγγειοπλαστικής στεφανιαίων αγγείων ενιαίου πυρήνα

με επικάλυψη slip coat, 40cm, με 3D ροπή.

39. ΣΥΡΜΑ ΟΔΗΓΟ 0.3GR ΜΕ ΥΔΡΟΦΙΛΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΚΡΟΥ

ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΡΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ ΕΠΙΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, 190CM

Σύρμα οδηγό 0.3gr με υδρόφιλη επικάλυψη με τεχνολογία άκρου

πολλαπλών συρμάτων για προσπέλαση επικαρδιακών παραπλεύρων κλάδων, 190cm

 

 

40. Comet ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΡΟΗΣ (FFR) ΣΥΜΒΑΤΟ

ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ffr Link

ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ ΠΙΕΣΗΣ  ΜΗΚΟΥΣ 185 cm ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 0.014.

Είναι ένα κατευθυνόμενο σύρμα μιάς χρήσης με υδρόφιλη επικάλυψη και προσαρμοσμένο οπτικό καλώδιο που ενδείκνυται για την καθοδήγηση του καθετήρα μέσω ενός αιμοφόρου αγγείου και την μέτρηση φυσιολογικών παραμέτρων στα στεφανιαία και περιφερικά αιμοφόρα αγγεία.

 Να  διαθέτει οπτικό αισθητήρα πίεσης 3cm από το περιφερικό άκρο του για καταγραφή της βαθμίδωσης της πίεσης αίματος στις στεφανιαίες και περιφερικές βλάβες για την εκτίμηση της λειτουργικής σημασίας αυτών κατά την διάρκεια ενδοαγγειακών επεμβάσεων.

 Η μέτρηση της πίεσης να μεταφέρεται δια μέσου σύνδεσης οπτικής ίνας σε επεξεργαστή όπου και προσδιορίζεται το κλάσμα εφεδρείας ροής (ffr) καθώς και τον λόγο διαστολικής πίεσης (dfr χωρίς την χρήση αδενοσίνης).

 Το οδηγό αυτό  σύρμα να μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως στεφανιαίο ή περιφερικό οδηγό σύρμα για επεμβατικές θεραπείες.

 Να διαθέτει υβριδικό σχεδιασμό για βέλτιστη απόδοση και ενσωμάτωση της οπτικής τεχνολογίας.

 Το άπω άκρο του σύρματος μήκους 3cm να είναι τύπου μεταλλικού σπειράματος, ακτινοσκιερό, ατραυματικό διαμορφώσιμο και επικαλυμμένο με σιλικόνη, στοχεύοντας στην ακριβή και ελεγχόμενη επιλογή αγγειακών κλάδων.

 Να ακολουθείται από σωλήνα νιτινόλης μήκους 30cm με υδρόφιλη επικάλυψη και βαθμιδωτά με ιούμενες στην πυκνότητα εγκοπές με αποτέλεσμα την βελτιστοποιημένη συμπεριφορά ως προς την ροπή στρέψης , την ευελιξία, την προσπελασιμότητα και την στήριξη.

 Το υπόλοιπο εγγύς τμήμα του σύρματος να αποτελείται από σωλήνα νιτινόλης με φέρουσα επικάλυψη από PTFE για αυξημένη ολισθηρότητα και ευκολία χρήσης με άλλα επεμβατικά υλικά.

 Στα 90 cm και 100 cm απο το άπω άκρο του σύρματος να υπάρχουν τοποθετημένοι βραχιόνιοι και μηριαίοι δείκτες για να βοηθούν στην εκτίμηση της θέσης του οδηγού σύρματος πίεσης σε σχέση με το περιφερικό άκρο του οδηγού καθετήρα.

 Να διατίθεται σε συσκευασία ενός (1) τεμαχίου, περιέχοντας επίσης μια (1) συσκευή στρέψης του σύρματος και ενός (1) οπτικού καλωδίου σύνδεσης του σύρματος πίεσης με την μονάδα επεξεργασίας σήματος ffr Link μήκους 2m.

41. Opticross HD .ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΕΝΔΟΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΔΟΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟ ΥΠΕΡΗΧΟ Polaris

OPTICROSS HD καθετήρας ενδοστεφανιαίου υπερήχου υψηλής ανάλυσης μηχανικής σάρωσης και συχνότητας 60MHz για την απεικόνηση της εσωτερικής μορφολογίας των στεφανιαίων αγγείων. Διαθέτει εξωτερικά χαμηλό προφίλ εισόδου (0,026 in0 και προφίλ προσπέλασης (3.IF/1.05 mm) καθιστώντας τον συμβατό με οδηγούς καθετήρες αγγειοπλαστικής 5FR.

 Στο εγγύς τηλεσκοπικό τμήμα του, μήκους 15cm, να φέρει δείκτες ανά εκατοστό για την διευκόλυνση του χρήστη τόσο ως προς την μέτρηση της βλάβης όσο και ως προς την οπτική εκτίμηση της απόσυρσης της κεφαλής κατά την διαδικασία της απεικόνισης.

 Με βελτιωμένο σχεδιασμό του άπω τμήματος ενός χειριστή (monorail MR) μικρότερου μήκους(1.6cm), ισχυρού υλικού κατασκευής και υδρόφιλης επικάλυψης στα άπω 23cm που του προσδίδει εξαιρετική προωθητικότητα σε ελικοειδή αγγεία.

Να διαθέτει νέα, βελτιωμένη διάταξη σύνδεσης στην κονσόλα για την ευκολότερη και ασφαλέστερη χρήση του καθώς και για την καλύτερη ποιότητα απεικόνισης.

 Μήκος καθετήρα 135cm.

Να  διατίθεται σε συσκευασία ενός (1) τεμαχίου συμπεριλαμβανομένων 4 αξεσουάρ απαραίτητων για την προετοιμασία του καθετήρα πριν την χρήση του( σύριγγα 3cc, σύριγγα 10cc, 4-way stopcock, και 7 I.V σωλήνα προέκτασης).

 

42. ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΕΝΔΟΣΤΕΦΑΝΙΑΙΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ (SHOCK WAVE)

ShockWave καθετήρας αγγειοπλαστικής με ειδικό μπαλόνι ενδαγγειακής

λιθοτριψίας, για διάνοιξη επασβεστωμένων αγγείων.

· Να διαθέτει πομπούς ακουστικού κρουστικού παλμού, που δημιουργούν υψηλής

ταχύτητας παλμικά ωστικά κύματα, τα οποία κονιορτοποιούν το συσσωρευμένο

ασβέστιο στα τοιχώματα των αρτηριών.

· Να συνοδεύεται από γεννήτρια παλμών συχνότητας 1Hz και ύψους 3000 Volt με

συνδετικό καλώδιο για τον καθετήρα.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καθετήρας-μπαλόνι ενδαγγειακής λιθοτριψίας

- Να διαθέτει πομπούς ακουστικού κρουστικού παλμού

- Να κονιορτοποιεί το συσσωρευμένο ασβέστιο στα τοιχώματα των αρτηριών.

- Να διατίθεται με τον απαραίτητο συνοδό εξοπλισμό: Γεννήτρια και συνδετικό

καλώδιο.

 

43. ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ

Συσκευή θερμομηχανικής αποσύνδεσης μικροσπειράματος, συμβατό με coils

44. ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ

Αποσπώμενο Σύστημα Περιφερικού Εμβολισμού στεφανιαίων αγγείων, 0.010΄΄ - 0.014΄΄ (για το παραπάνω είδος Α/Α 43: Συσκευή Θερμομηχανικής Αποσύνδεσης Μικροσπειράματος, συμβατό με coils)

Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι της ίδιας Εταιρείας (με Α/Α 43)

 

45. ΘΗΛΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΑΓΓΕΙΑ

Θηλιά απόσυρσης ξένων σωμάτων για στεφανιαία αγγεία η οποία να αποτελείται από ένα κινούμενο κεντρικό πυρήνα με ένα προδιαμορφωμένο βρόχο στο άκρο, το οποίο περικλείεται σε ένα εξωτερικό θηκάρι των 0,35mm (0,014 ιντσών).

Ο βρόχος να  μπορεί να προωθηθεί και να αποσυρθεί.

 

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν γνώση των τεχνικών προδιαγραφών από τον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)  (http: http://www.promitheus.gov.gr)  ---- Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις Δημοσίων Συμβάσεων ----- Αναζήτηση της Διαβούλευσης με τον Μοναδικό Κωδικό: 2024DIAB28587