Μονιμοποιήθηκαν 18 νοσηλεύτριες/νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

//Μονιμοποιήθηκαν 18 νοσηλεύτριες/νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μονιμοποιήθηκαν 18 νοσηλεύτριες/νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Καλαμάτα, 1/8/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε, σήμερα και ώρα 10 π.μ., η ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας μόνιμου προσωπικού 18 ατόμων κατηγορίας ΤΕ του κλάδου Νοσηλευτικής. Πολλοί από τους ορκισθέντες υπηρετούσαν ήδη ως επικουρικοί, αλλά τώρα μονιμοποιούνται ενισχύοντας έτσι αρκετά το δυναμικό του Νοσοκομείου.

Όπως όμως σημείωσε στον χαιρετισμό της η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Ελένη Αλειφέρη, τον Σεπτέμβριο έρχονται και άλλες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού ΔΕ, που θα ενισχύσουν περαιτέρω το ίδρυμα.

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για το Νοσοκομείο, διότι είχαμε να δούμε τόσες πολλές προσλήψεις πολλά χρόνια», τόνισε η Διοικήτρια. Παράλληλα, χαρακτήρισε τη σημερινή «ημέρα δικαίωσης» για το νοσηλευτικό προσωπικό που έχει δουλέψει πολύ, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας, οπότε η μονιμοποίηση ήταν οφειλόμενο χρέος της πολιτείας. «Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σας», τόνισε η κυρία Αλειφέρη, προσθέτοντας ότι, τόσο η ίδια όσο και η λοιπή Διοίκηση του Ιδρύματος νοιώθουν μεγάλο σεβασμό προς το νοσηλευτικό προσωπικό διότι βρίσκεται διαρκώς πλάι στον ασθενή δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του. Τέλος, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους μονιμοποιηθέντες υποσχόμενη ότι ως Διοίκηση «θα είμαστε δίπλα σας και η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή».

Η Τομεάρχης Χειρουργικού Τομέα κ.Κανέλλα Αραποστάθη τους καλωσόρισε με τη σειρά της και μετέφερε τις ευχές της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ.Αδαμοπούλου για καλή σταδιοδρομία. Επισήμανε τη μεγάλη συμμετοχή τους στη δύσκολη περίοδο της μάχης κατά του covid, ενώ τους προέτρεψε να συνεχίσουν να υπηρετούν με την ίδια αυταπάρνηση, με αξιοπρέπεια, και ανιδιοτέλεια τους ασθενείς. Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την μέχρι τώρα προσφορά τους, υποσχόμενη ότι θα «είμαστε πάντα δίπλα σας».

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και ο χαιρετισμός της Διοικητικής Διευθύντριας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, κ.Γεωργία Λιακέα, η οποία τους καλωσόρισε «στη μεγάλη οικογένεια του Νοσοκομείου» και τους ευχήθηκε υγεία, καλή σταδιοδρομία και στη συνέχεια ανέγνωσε τον όρκο.

Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν.Μεσσηνίας